آرشیو مرداد ماه 1399

مجله اينترنتي مغز طلايي به تمام موضوعات به شكل ديگري مي نگرد.

قيمت تابلو چلنيوم به چه صورت محاسبه مي شود؟

۵۰ بازديد

بعضي اوقات برخي از متقاضيان و مشتريان تابلو چلنيوم قبل از اين كه سفارش اين نوع تابلو تبليغاتي را داشته باشد ممكن است بعضي از سوال ها ذهن آن ها را درگير نمايد سوالاتي مشابه اين كه چلنيوم چيست؟ يا قيمت تابلو چلنيوم به چه صورت محاسبه مي شود. تا در رسيدن به پاسخ همين سوال ها بتوانند  تابلو مغازه خود را مطابق با طراحي و سليقه خود سفارش داده و تحويل بگيرند.

اندازه و سايز تابلو يكي از مهم ترين و اصلي ترين نكته براي تعيين  قيمت تابلو چلنيوم طلايي  مي باشد. سايز و اندازه تابلوهاي چلنيوم طلايي بر حسب متر محيط اندازه گيري و محاسبه مي شود. البته شايان به ذكر است كه براي تعيين و محاسبه دقيق متر محيطي  تابلو چلنيوم طلايي  بايد توسط برخي مراحل طي شود كه به صورت دسته بندي در زير به اختصار براي شما شرح داده شده است:

از نرم افزارهايي متفاوتي براي محاسبه و تعيين اندازه متر محيط براي حروف برجسته مي توانند استفاده نمود مانند AUTOCAD, CorelDraw, ECUT

براي شما مراحل تعيين اندازه متر محيط براي حروف تابلوهاي چلنيوم را در نرم افزار كرل توضيح و تشريح مي دهيم:

1) در ابتدا بعد از طراحي طرح مورد نظر در نرم افزار كرل, متن نوشته شده را weld مي كنيم.

2) براي انجام weld متن بايد به اين صورت وارد شويد: Object- shaping- weld

3) براي مرحله بعدي بايد طبق دستور روبه رو اجرا كرده و با مي توانيد از كليد ميانبر Alt+ enter استفاده نماييد: Window- Dockers – Object Properties

4) براي مرحله آخر مي توانيد از قسمت Length of curve به راحتي متراژ تابلو چلنيوم را به دست بياوريد. البته قيمت تابلو چلنيوم با توجه به نرخ تصويب شده توسط اتحاديه تابلو سازي و متراژ محيط اندازه گيري شده محاسبه و تعيين مي شود.

قيمت تابلو چلنيوم طلايي  مانند بقيه تابلوهاي چلنيوم تبليغاتي بستگي به عوامل مختلفي دارد كه به صورت ثابت نمي باشد. اين عوامل عبارت است از: نوع تابلو چلنيوم, جنس متريال استفاده شده, استفاده كردن از پاورهاي فن دار, تعداد ماژول ها و نوع اسم ام دي, نماي تابلوي مورد نظر, حروف برجسته تابلوهاي چلنيوم تك رنگ, در تابلوهاي چلنيوم قطر حروف به كار رفته شده, ساده بودن يا پانچ دار بودن لبه كار, نصب تابلو چلنيوم در ارتفاع پايين يا بالا, تايمر پشت تابلو جهت برنامه دادن به خاموش يا روشن شدن تابلو.

براي ديدن قيمت تابلوهاي چلنيوم لطفا انتهاي صفحه را ببينيد.

تابلو چلنيوم رنگي – تابلو چلنيوم الماسي – تابلو چلنيوم دوبل – تابلو چلنيوم لبه طلايي – تابلو چلنيوم لبه نقره اي

چلنيوم

گروه تبليغاتي كسا با داشتن دستگاه اتوماتيك چلنيوم ساز حروف چلنيوم را با سرعت و كيفيت بسيار بالا انجام ميدهد . كه همين سرعت عمل موجب ميشود كه فروشگاه يا محلي كه براي نصب تابلو در نظر گرفته ايد خيلي سريعتر مورد استفاده تبليغاتي قرار گيرد.

مزاياي تابلو چلنيوم

  • مقاومت بالاي تابلو در برابر هواي سرد و گرم و تابش آفتاب
  • داشتن نوار اسفنجي گردگير كه مانع نفوذ گرد و غبار و باران به داخل آن مي شود
  • جلب توجه مشتري در ميان فروشگاه هاي متعدد
  • تابيده شدن نور تابلو به شكل يكنواخت و مناسب
  • طول عمر بالاي تابلو

تابلو هاي چلنيوم در چه شكل ها و مدل هايي ساخته و عرضه مي شوند؟

تابلوهاي چلنيوم در مدل هاي مختلف و به شكل هاي گوناگون در بازار فروش به موجود مي باشد يكي از همين موارد تابلوهاي چلنيوم طلايي مي باشد. پلكسي گلاس استفاده شده در حروف اين تابلوهاي برجسته و تنوع رنگ در لبه ي چلنيوم ها, اين تابلوها را در صنعت تابلو سازي جزء پرفروش ترين گزينه ها تبديل نموده است. رنگ زيبا و گرم طلايي يكي از رنگ هايي مي باشد كه امروزه در ساخت تابلوهاي تبليغاتي داراي خواهان زياد و كاربرد فراواني مي باشد كه اين رنگ از تركيب دو رنگ زرد و كرم تشكيل شده است.

از آن جايي كه رنگ طلايي جزء آن دسته از رنگ هايي است كه از نظر روانشناسان مي تواند به بيننده حس بزرگي و ثروت و توانايي و معتبر بودن و دانايي و قدرت را انتقال دهد. در راستاي همين موارد مي توان گفت ديدن يك تابلوي تبليغاتي كه با رنگ طلايي توليد شده باشد مي تواند همين حس را براي بيننده خود انتقال دهد.

متاسفانه برخي از افراد سودجو از طلق پلكسي گلاس چيني براي  ساخت تابلو چلنيوم طلايي  استفاده مي كنند كه اين تابلوها به خوبي نور را از خود عبور نداده و خيلي كدر مي باشند و نور به صورت يكدست و شفاف از آن ها پخش نمي شود. در صورتي كه در ساخت تابلوهاي چلنيوم طلايي با كيفيت از طلق پلاستيكي از نوع اكريليك تايوان استفاده مي شود كه هم در برابر نور آفتاب بسيار بادوام و مقاوم بوده و هم نور را از خود به صورت شفاف و يكدست پخش مي كند.

گروه صنعتي كسا با بيش از 15 سال تجربه موفق در زمينه طراحي و ساخت تابلو هاي تبليغاتي و تابلو چلنيوم آماده ارائه خدمات طراحي و ساخت تابلو مغازه  و  تابلو چلنيوم طلايي  ميباشد.

آموزش خوانندگي از صفر تا صد

۶۳ بازديد

احتمالا شما هم با هفت هنر اصلي آشنا هستيد و ميدانيد كه هنر اول در جهانِ هنر ، هنر موسيقي است. بعله ، موسيقي ! اما خودِ موسيقي به قسمت هاي مجزا و تخصصي زيادي تقسيم بندي ميشود كه آواز خواني و خوانندگي يكي از اصلي ترين اقسام اين هنر است.

آواز خواندن يك سبك هنري به خودي خود است و حرفه اي ارزشمند و زيبا است كه هر كس مي تواند ياد بگيرد. مردم به طور گسترده اي به صداهاي ملودي كه نوعي موسيقي را مينوازد گوش مي كنند و جذب آن مي شوند. يادگيري نحوه آواز خواندن و آموزش خوانندگي مي تواند يكي از سرگرم كننده ترين سرگرمي ها و در عين حال سخت ترين و لذت بخشترين كارهاي موجود براي انسان باشد. (به نظر من)

به جرات ميتوان گفت كه عملا هر كسي را كه ميشناسيم چه مرد باشد و چه زن ميبينيم كه گاهي در خلوت خودش شروع به آواز خواني و خوانندگي ميكند. اين بدان معناست كه ميتوان گفت كه خوانندگي حس و هنري است كه در بيشر از 80 درصد از تمام مردم وجود دارد و يا حداقل در دوره اي از زندگي آنها وجود داشته است.

با حال يك سوال اساسي و كليدي به وجود مي آيد ؛ چرا افرادي كه در خلوت خود خوانندگي ميكنند نميتوانند در يك جمع چند نفره بخوانند؟ و يا ميتوان بهتر گفت ، چرا اين افراد خواننده نميشوند؟

همه ما ميدانيم كه استعداد ذاتي در برخي افراد براي انجام كارهاي متفاوت وجود دارد و خوانندگي و آواز خواني نيز از اين موضوع مستثني نيست. اما در بيشتر موارد افراد با استعداد هاي ذاتي براي خوانندگي خواننده نميشوند و به حرفه هاي گوناگون مشغول ميشوند. اين موضوع ميتواند دلايلو علت هاي زيادي داشته باشد كه عمده ترين آنها ميتواند اين باشد كه :

1- استعداد آنها فقط در حد يك استعداد ذاتي و شخصي باقي مي ماند و هرگز كشف نميشود.

2- هيچ گاه فرد با استعداد خوانندگي در معرض ديد ديگران قرار نميگيرد.

3- فرد با استعداد خوانندگي هيچ گاه به آموزش هاي آكادميك نميپردازد.

هر چند كه استعداد ذاتي و داشتن صداي خوب را ميتوان يك امتياز ويژه براي افراد جهت خواننده شدن دانست اما اين موضوع كافي نيست و افراد براي خواننده شدن ميبايست دوره هاي آموزش خوانندگي را به صورت آكادميك بگذرانند و با تكنيك ها و روش هاي آواز خواني و خوانندگي آشنا شوند.

“صداي خوب داشتن نعمته ولي پرورش و مراقبت از اون يك علمه كه نياز به آموزش و تمرين داره”

احتمالا تا به حال برنامه هاي استعداد يابي براي خوانندگي را در كشور هاي مختلف مشاهده كرده ايد. بيشتر خوانندگاني كه در اين برنامه ها شركت ميكنند استعداد خاصي در خوانندگي دارند و مدتهاست كه آواز مي خوانند اما ميبينيد كه بيشتر آنهايي كه آموزشي در خوانندگي نداشته اند از برنامه خارج ميشوند و عده اي معدود كه بيشتر از ديگران آموزش ديده اند به مراحل بعدي راه پيدا ميكنند.

بنابراين ميبينيد كه خوانندگي آنچنان ساده و راحت نيست و ميبايست براي خواننده شدن حتما حتما در كنار اساتيد اين حوزه آموزش هاي لازم را براي خوانندگي بگذارانيد.

خيلي از افراد علاقه مند به آواز خواني و خوانندگي به دنبال دوره آموزش خوانندگي حرفه اي در ايران هستند اما متاسفانه در زمينه آموزش خوانندگي مراجعي كه وجود دارد غالباً يا غير كاربردي و يا آنقدر قديمي هستند كه به بدرد علاقه مندان به يادگيري خوانندگي  نميخوره. در اين ميان منابعي هم هستند كه به روز باشند اما ايراد بزرگي كه دارند اين است كه آموزش هاي آنها بر اساس موسيقي غرب هست و از اونجايي كه بدون هيچ نوع تغييري وارد كشور ما شده است نميتواند براي دانش آموزان خوانندگي كار ساز باشد.

  • نكات و راهكارهاي موثر در تمرين خوانندگي

    1. صداي خود را تقويت كنيد و بسازيد.

    صدا همانند يك ساز نياز به كوك كردن دارد. براي اينكه به بهترين صداي خود دست پيدا كنيد مي بايست نزد اساتيد خبره آموزش ببينيد تا متناسب با صداي شما، به ياري شما بپردازند.

    براي اينكار نياز است تا عضلات حنجره خود را تقويت كنيد و اين كار تنها با تمرين محقق خواهد شد.

    2. محدوديت هاي صداي خود را پيدا كنيد

    هر شخص داراي محدوديت هايي در منطقه صوتي خود مي باشد. و اين در صورتي است كه اگر اين محدوديت را رعايت نكنيد، صدايي نامناسب توليد خواهد شد كه لذتبخش نيز نخواهد بود.

    در صورتي كه از محدوديت هاي صدايي خود خارج شويد، صداي ژوست توليد خواهيد كرد.

    ژوست يك لغت فرانسوي مي باشد كه به ارتعاش هاي ساز و يا حنجره انسان مرتبط مي شود.

    3. نمرين و تمركز بر روي تنفس

    از اصلي ترين اصولي كه در تقويت صدا وجود دارد، تنفس صحيح مي باشد. شما مي بايست به ازاي هر كلمه، نفس داشته باشيد و در ريه خود به مقدار كافي هوا را نگه داريد.

    تنفس صحيح با شكم صورت مي گيرد و نه با قفسه سينا. دقت در طرز تنفس شما را براي داشتن نفسي عميق ياري مي بخشد.

    4. استايل و حالت صحيح بدني

    آوازخواني در حالت ايستاده بسيار مناسب تر از حالت نشسته مي باشد. به اين دليل كه عضلات شكم در حالت نشسته و در هنگام تنفس در حالت نشسته جمع تر از حالت ايستاده خواهد بود و اين باعث مي شود تا قدرت كافي براي نفس گيري نداشته باشيد.

    حالت صحيح قرار گيري سر براي تنفس بهتر:

    • سر خود را در زاويه 90 نسبت به شانه قرار دهيد.

    • فك خود را منقبض نكنيد و آن را در حالت آزاد و شل قرار دهيد.

    • زبان را در راحت ترين حالت آن و در قسمت جلويي دهان بگذاريد.

    • عقب نگاه داشتن فك بالا نسبت به فك پايين، باعث مي شود تا هواي بيشتري به گلو وارد شود.

    5. حنجره خود را قبل از آواز خواندن، گرم كنيد.

    آواز خواني نياز به گرم كردن صدا و حنجره دارد. دليل اين كار نيز تمركز بر روي تكنيك مي باشد.

    اگر شما حنجره تان را گرم نكرده باشيد، سبب مي شود تا تمركز كافي بر روي تكنيك نداشته باشيد. زيرا در اين حالت شما به دنبال بهترين جايگاه صدايي خود خواهيد بود.

    در ابتدا و براي گرم كردن، شما در جايگاه صداي خوب خود نخواهيد بود و اين امري طبيعي خواهد بود.

    گرم كردن تنها مختص به حنجره نيست. شما نياز داريد تا سينه و سر خود را نيز گرم كنيد. اين كار براي دستيابي به صدايي لذتبخش مناسب خواهد بود.

    صداي روزمره ي شما، اصطلاحا صداي سينه نام دارد. و صداي سر نيز مثل حالت هايي است كه يك خواننده اپرا آواز مي خواند.

    6. به تارهاي صوتي خود فشار وارد نكنيد

    در صورتي كه خيلي بلند و طولاني به خوانندگي بپردازيد باعث مي شود تارهاي صوتي شما آسيب ببيند.
    ماهيچه هاي صوتي نيز نياز به استراحت دارند تا بهترين صدا را در اختيار بگذارند.

    7. تمرين روزانه را فراموش نكنيد.

    هر روز به تمرين آوازخواني بپردازيد تا عضلات حنجره شما قوي تر شود.

    شما مي توانيد براي اينكار با آهنگ ها و خوانندگان مورد علاقه خود هم خواني كنيد. اما همواره اين نكته را رعايت كنيد كه صداي خود را به صداي آن شخص تغيير ندهيد. در اين صورت هيچ گونه پيشرفتي نخواهيد داشت.

    8. نوشيدن آب به ميران كافي

    آواز خواندن نيازمند مصرف روزانه 8 ليوان آب است تا آب بدنتان كم نشود.

    قبل از آواز نيز به ياد داشته باشيد نوشيدني هاي كافئين دار استفاده نكنيد زيرا آب بدن را تبخير مي كنند.

    نوشيدني هاي شيرين نيز گلو را خشك مي كنند.

    آب گرم همرا با تركيب عسل و آبليمو به نرم شدن صدا و حنجره كمك مي كند.

    9. از سيگار كشيدن ممانعت به عمل آوريد

    استعمال سيگار سبب مي شود تا ريه شما آسيب ببيند و نمي توانيد تنفس مناسبي در حين خوانندگي داشته باشيد.

    شما مي توانيد در بهترين آموزشگاه موسيقي در تهران زير نظر با تجربه ترين اساتيد به آموزش خوانندگي بپردازيد.

  •  

احتمالا شما هم با هفت هنر اصلي آشنا هستيد و ميدانيد كه هنر اول در جهانِ هنر ، هنر موسيقي است. بعله ، موسيقي ! اما خودِ موسيقي به قسمت هاي مجزا و تخصصي زيادي تقسيم بندي ميشود كه آواز خواني و خوانندگي يكي از اصلي ترين اقسام اين هنر است.

آواز خواندن يك سبك هنري به خودي خود است و حرفه اي ارزشمند و زيبا است كه هر كس مي تواند ياد بگيرد. مردم به طور گسترده اي به صداهاي ملودي كه نوعي موسيقي را مينوازد گوش مي كنند و جذب آن مي شوند. يادگيري نحوه آواز خواندن و آموزش خوانندگي مي تواند يكي از سرگرم كننده ترين سرگرمي ها و در عين حال سخت ترين و لذت بخشترين كارهاي موجود براي انسان باشد. (به نظر من)

به جرات ميتوان گفت كه عملا هر كسي را كه ميشناسيم چه مرد باشد و چه زن ميبينيم كه گاهي در خلوت خودش شروع به آواز خواني و خوانندگي ميكند. اين بدان معناست كه ميتوان گفت كه خوانندگي حس و هنري است كه در بيشر از 80 درصد از تمام مردم وجود دارد و يا حداقل در دوره اي از زندگي آنها وجود داشته است.

با حال يك سوال اساسي و كليدي به وجود مي آيد ؛ چرا افرادي كه در خلوت خود خوانندگي ميكنند نميتوانند در يك جمع چند نفره بخوانند؟ و يا ميتوان بهتر گفت ، چرا اين افراد خواننده نميشوند؟

همه ما ميدانيم كه استعداد ذاتي در برخي افراد براي انجام كارهاي متفاوت وجود دارد و خوانندگي و آواز خواني نيز از اين موضوع مستثني نيست. اما در بيشتر موارد افراد با استعداد هاي ذاتي براي خوانندگي خواننده نميشوند و به حرفه هاي گوناگون مشغول ميشوند. اين موضوع ميتواند دلايلو علت هاي زيادي داشته باشد كه عمده ترين آنها ميتواند اين باشد كه :

1- استعداد آنها فقط در حد يك استعداد ذاتي و شخصي باقي مي ماند و هرگز كشف نميشود.

2- هيچ گاه فرد با استعداد خوانندگي در معرض ديد ديگران قرار نميگيرد.

3- فرد با استعداد خوانندگي هيچ گاه به آموزش هاي آكادميك نميپردازد.

هر چند كه استعداد ذاتي و داشتن صداي خوب را ميتوان يك امتياز ويژه براي افراد جهت خواننده شدن دانست اما اين موضوع كافي نيست و افراد براي خواننده شدن ميبايست دوره هاي آموزش خوانندگي را به صورت آكادميك بگذرانند و با تكنيك ها و روش هاي آواز خواني و خوانندگي آشنا شوند.

“صداي خوب داشتن نعمته ولي پرورش و مراقبت از اون يك علمه كه نياز به آموزش و تمرين داره”

احتمالا تا به حال برنامه هاي استعداد يابي براي خوانندگي را در كشور هاي مختلف مشاهده كرده ايد. بيشتر خوانندگاني كه در اين برنامه ها شركت ميكنند استعداد خاصي در خوانندگي دارند و مدتهاست كه آواز مي خوانند اما ميبينيد كه بيشتر آنهايي كه آموزشي در خوانندگي نداشته اند از برنامه خارج ميشوند و عده اي معدود كه بيشتر از ديگران آموزش ديده اند به مراحل بعدي راه پيدا ميكنند.

بنابراين ميبينيد كه خوانندگي آنچنان ساده و راحت نيست و ميبايست براي خواننده شدن حتما حتما در كنار اساتيد اين حوزه آموزش هاي لازم را براي خوانندگي بگذارانيد.

خيلي از افراد علاقه مند به آواز خواني و خوانندگي به دنبال دوره آموزش خوانندگي حرفه اي در ايران هستند اما متاسفانه در زمينه آموزش خوانندگي مراجعي كه وجود دارد غالباً يا غير كاربردي و يا آنقدر قديمي هستند كه به بدرد علاقه مندان به يادگيري خوانندگي  نميخوره. در اين ميان منابعي هم هستند كه به روز باشند اما ايراد بزرگي كه دارند اين است كه آموزش هاي آنها بر اساس موسيقي غرب هست و از اونجايي كه بدون هيچ نوع تغييري وارد كشور ما شده است نميتواند براي دانش آموزان خوانندگي كار ساز باشد.

  • نكات و راهكارهاي موثر در تمرين خوانندگي

    1. صداي خود را تقويت كنيد و بسازيد.

    صدا همانند يك ساز نياز به كوك كردن دارد. براي اينكه به بهترين صداي خود دست پيدا كنيد مي بايست نزد اساتيد خبره آموزش ببينيد تا متناسب با صداي شما، به ياري شما بپردازند.

    براي اينكار نياز است تا عضلات حنجره خود را تقويت كنيد و اين كار تنها با تمرين محقق خواهد شد.

    2. محدوديت هاي صداي خود را پيدا كنيد

    هر شخص داراي محدوديت هايي در منطقه صوتي خود مي باشد. و اين در صورتي است كه اگر اين محدوديت را رعايت نكنيد، صدايي نامناسب توليد خواهد شد كه لذتبخش نيز نخواهد بود.

    در صورتي كه از محدوديت هاي صدايي خود خارج شويد، صداي ژوست توليد خواهيد كرد.

    ژوست يك لغت فرانسوي مي باشد كه به ارتعاش هاي ساز و يا حنجره انسان مرتبط مي شود.

    3. نمرين و تمركز بر روي تنفس

    از اصلي ترين اصولي كه در تقويت صدا وجود دارد، تنفس صحيح مي باشد. شما مي بايست به ازاي هر كلمه، نفس داشته باشيد و در ريه خود به مقدار كافي هوا را نگه داريد.

    تنفس صحيح با شكم صورت مي گيرد و نه با قفسه سينا. دقت در طرز تنفس شما را براي داشتن نفسي عميق ياري مي بخشد.

    4. استايل و حالت صحيح بدني

    آوازخواني در حالت ايستاده بسيار مناسب تر از حالت نشسته مي باشد. به اين دليل كه عضلات شكم در حالت نشسته و در هنگام تنفس در حالت نشسته جمع تر از حالت ايستاده خواهد بود و اين باعث مي شود تا قدرت كافي براي نفس گيري نداشته باشيد.

    حالت صحيح قرار گيري سر براي تنفس بهتر:

    • سر خود را در زاويه 90 نسبت به شانه قرار دهيد.

    • فك خود را منقبض نكنيد و آن را در حالت آزاد و شل قرار دهيد.

    • زبان را در راحت ترين حالت آن و در قسمت جلويي دهان بگذاريد.

    • عقب نگاه داشتن فك بالا نسبت به فك پايين، باعث مي شود تا هواي بيشتري به گلو وارد شود.

    5. حنجره خود را قبل از آواز خواندن، گرم كنيد.

    آواز خواني نياز به گرم كردن صدا و حنجره دارد. دليل اين كار نيز تمركز بر روي تكنيك مي باشد.

    اگر شما حنجره تان را گرم نكرده باشيد، سبب مي شود تا تمركز كافي بر روي تكنيك نداشته باشيد. زيرا در اين حالت شما به دنبال بهترين جايگاه صدايي خود خواهيد بود.

    در ابتدا و براي گرم كردن، شما در جايگاه صداي خوب خود نخواهيد بود و اين امري طبيعي خواهد بود.

    گرم كردن تنها مختص به حنجره نيست. شما نياز داريد تا سينه و سر خود را نيز گرم كنيد. اين كار براي دستيابي به صدايي لذتبخش مناسب خواهد بود.

    صداي روزمره ي شما، اصطلاحا صداي سينه نام دارد. و صداي سر نيز مثل حالت هايي است كه يك خواننده اپرا آواز مي خواند.

    6. به تارهاي صوتي خود فشار وارد نكنيد

    در صورتي كه خيلي بلند و طولاني به خوانندگي بپردازيد باعث مي شود تارهاي صوتي شما آسيب ببيند.
    ماهيچه هاي صوتي نيز نياز به استراحت دارند تا بهترين صدا را در اختيار بگذارند.

    7. تمرين روزانه را فراموش نكنيد.

    هر روز به تمرين آوازخواني بپردازيد تا عضلات حنجره شما قوي تر شود.

    شما مي توانيد براي اينكار با آهنگ ها و خوانندگان مورد علاقه خود هم خواني كنيد. اما همواره اين نكته را رعايت كنيد كه صداي خود را به صداي آن شخص تغيير ندهيد. در اين صورت هيچ گونه پيشرفتي نخواهيد داشت.

    8. نوشيدن آب به ميران كافي

    آواز خواندن نيازمند مصرف روزانه 8 ليوان آب است تا آب بدنتان كم نشود.

    قبل از آواز نيز به ياد داشته باشيد نوشيدني هاي كافئين دار استفاده نكنيد زيرا آب بدن را تبخير مي كنند.

    نوشيدني هاي شيرين نيز گلو را خشك مي كنند.

    آب گرم همرا با تركيب عسل و آبليمو به نرم شدن صدا و حنجره كمك مي كند.

    9. از سيگار كشيدن ممانعت به عمل آوريد

    استعمال سيگار سبب مي شود تا ريه شما آسيب ببيند و نمي توانيد تنفس مناسبي در حين خوانندگي داشته باشيد.

    شما مي توانيد در بهترين آموزشگاه موسيقي در كرج زير نظر با تجربه ترين اساتيد به آموزش خوانندگي بپردازيد.